Media

Jag har en hel del intressanta erfarenheter och berättelser att dela med mig av (scrolla ner för att se ett axplock av artiklar m.m. jag har varit med i), exempelvis:

… om att leva i sandwichgenerationen. Vad händer när ens mamma blir dement samtidigt som man redan kämpar för att räcka till som heltidsarbetande småbarnsmamma?

… om att vara mamma till en tonåring med social fobi och om den långa resan till ett liv där jag och min numera vuxna dotter idag gör en massa roliga projekt tillsammans, bl.a. översätter och skriver böcker.

… om att bli utmattad och hitta strategier för att komma tillbaka till ett fungerande och hållbart yrkesliv där jag själv styr över mitt liv så stor mån det är möjlighet.

… om att hoppa av ett tryggt, välbetalt och prestigefyllt arbete som universitetslärare och forskare för att följa mitt hjärta och bygga en helt ny karriär som författare, föreläsare, kursledare och poddvärld.

… om att starta en podcast för att berätta spännande historier om andra människor som vågar följa sitt hjärta och sin inre kompass, förverkliga drömmar och bidra till en bättre värld.

… om den krokiga vägen från barndomens författardrömmar, via facklitteratur under universitetsåren, till idag, då jag skriver både barnböcker och skönlitteratur för vuxna.

… om mitt arbete med Facebookgrupper för att samla människor med ett gemensamt engagemang så att de kan lära av varandra, hitta former för samarbete m.m. Jag är administratör för Ensamföretagare i Växjötrakten, Kultur i Småland och Vi är Växjö (som handlar om integrationsaktiviteter).

Vill du intervjua mig för ett tidningsreportage, ett radio- eller TV-program eller en podd? Välkommen att kontakta mig på maria@livstid.nu.

Här är några exempel på tidigare medverkan i media, i kronologisk ordning:

Go‘Kväll, SVT, 2017: om att leva i sandwichgenerationen och om min roman Lex Katarina

Hemmets veckotidning, 2017: om att leva i sandwichgenerationen och om min roman Lex Katarina

  

Smålandsposten, 2017om att leva i sandwichgenerationen och om min roman Lex Katarina

Tara, 2016: om min och min dotters resa från hennes jobbiga tonårstid med social fobi till idag

Allers, 2016: om min och min dotters resa från hennes jobbiga tonårstid med social fobi till idag

Yoga World, 2016: om min podcast, Drömmen om Målajord

Smålandsposten, 2016: om boken Lovis Ansjovis och rockpappan som jag skrivit tillsammans med min dotter Sanna

Lokaltidningen Växjö/Alvesta, 2016: om boken Lovis Ansjovis och rockpappan som jag skrivit tillsammans med min dotter Sanna

Expressen Söndag, 2015: om nätverket TankeTrampolin

Driva Eget, 2015om Facebookgruppen Ensamföretagare i Växjötrakten

Växjöbladet/Kronobergaren, 2015: om att lämna min universitetskarriär för ett mer otryggt, men friare och mer kreativt liv

Smålandsposten, 2014: om mitt skönlitterära skrivande

Smålandsposten, 2014: om Facebookgruppen Ensamföretagare i Växjötrakten

Smålandsposten, 2013: om att lämna min universitetskarriär för ett mer otryggt, men friare och mer kreativt liv

  

Smålandsposten, 2013: om en samtalscirkel jag och leder tillsammans med Sara Norrby Wallin

Hälsa, 2012: om min och Sara Norrby Wallins fyrtioårskris som ledde till en blogg, böcker, föreläsningar m.m. i verksamheten Livstid

    

Radio P4 Kronoberg, 2011: om min och Sara Norrby Wallins fyrtioårskris som ledde till en blogg, böcker, föreläsningar m.m. i verksamheten Livstid

Smålandsposten, 2011: om min och Sara Norrby Wallins fyrtioårskris som ledde till en blogg, böcker, föreläsningar m.m. i verksamheten Livstid

  

PS! 2011: om min och Sara Norrby Wallins fyrtioårskris som ledde till en blogg, böcker, föreläsningar m.m. i verksamheten Livstid

Annonser