Den inre kompassen – onlinekurs och mentorskap

Onlinekurs

Livet är härligt, men alltid skaver det någonstans. Ibland vet vi precis vad som behöver förändras – jag vill byta jobb, bryta upp från en dålig relation, leva mer miljövänligt, börja träna, skriva en bok, engagera mig i en ideell förening – ibland är det där skavet mer diffust.

I september 2017 släpper jag min onlinekurs med fokus på att lära sig att hitta och följa sin inre kompass. Här får du möjlighet att reflektera över det liv du lever idag, träna på att lyssna på din inre röst och göra mer medvetna val. Kursen baseras på mina egna erfarenheter, min utbildning inom ACT (Acceptance and Commitment Training) och MI (Motiverande Samtal) samt de samtal jag har spelat in i min podcast Drömmen om Målajord. Beräknad kursstart: september 2017.

Är du nyfiken på kursen? Hör gärna av dig till mig på maria@livstid.nu med frågor eller en preliminär (ej bindande) anmälan (så hör jag av mig när det börjar närma sig kursstart och kollar om du är intresserad).

Mentorskap

I samband med att kursen startar kommer jag också att erbjuda mentorsskap i två olika varianter, ett mer omfattande (som följer kursens 10 moduler) och ett mindre omfattande (4-5 träffar). Hör gärna av dig om du vill veta mer!