Cirklar, kurser, föredrag, meditation

Jag har varit lärare sedan 1989, då jag höll min första kurs i engelska på Studieförbundet Vuxenskolan, och jag har undervisat på mängder av kurser i språk och språkdidaktik på alltifrån gymnasium och folkhögskola till högskola och universitet. Min webbkurs om inspirerande engelskundervisning går fortfarande att beställa här, även om jag nu i stort sett har lämnat språkvärlden för nya spännande projekt.

Idag handlar mitt arbete om personlig utveckling, kreativitet och hållbarhet – för människor och planet. Jag har byggt upp Den inre kompassen, en webbaserad självreflektionskurs där du får träna dig på att hitta och följa din inre kompass, lyssna mer inåt för att tydliggöra vad som är viktigt för dig, göra mer medvetna val och ta små steg mot det liv du verkligen vill leva. I mån av tid erbjuder jag också individuellt mentorskap i tre varianter.

Foto: Aaron Burden (Unsplash)

Sedan ett antal år leder jag  samtalscirklar på studieförbundet Sensus, bland annat After Work – konsten att gå i pension för blivande och nyblivna seniorer som behöver hjälp med att hitta ny mening i livet efter ett långt yrkesliv.

Jag har själv mediterat i många år. På senare tid har jag börjat lägga upp gratismeditationer i appen Insight Timer och virka meditationskuddar i 100% återbrukat material. Läs mer om detta här.

Du kan också läsa mer om de olika delarna i min verksamhet under respektive flik i menyn.