Cirklar, kurser och mentorskap

Jag har varit lärare sedan 1989, då jag höll min första kurs i nybörjarengelska på Studieförbundet Vuxenskolan. Sedan dess har jag också undervisat på mängder av kurser i språk och språkdidaktik på gymnasium, folkhögskola, universitet (alltifrån förstaårssstudenter till professorer) och i egen regi, både i klassrum och på distans.

Världen i klassrummetDen språkdidaktiska verksamheten har jag avvecklat nu, men det går fortfarande att köpa min kurs Världen i klassrummet, som riktar sig till engelsklärare som vill utveckla sin undervisning genom att använda internet, litteratur och film.

Sedan ett antal år leder jag samtalscirklar på studieförbundet Sensus, bland annat den mycket uppskattade cirkeln After Work.

37Under 2017 utvecklar jag ett kurskoncept där jag kombinerar mina erfarenheter från arbetet med personlig utveckling i verksamheten Livstid och min podcast Drömmen om Målajord. Fokus i kursen är att hitta och följa sin inre kompass. Kursen ges på Grimslövs folkhögskola samt i onlineversion med start i september 2017. Vid sidan av mina kurser kommer jag också att erbjuda ett individuellt mentorskap.

Läs mer om de olika delarna i min verksamhet under respektive flik i menyn.